Följ Sveland Djurförsäkringar

Bentley - April 2017

Blogginlägg   •   Apr 28, 2017 13:26 CEST

Varje månad vill vi lyfta fram våra duktiga fyrfota medarbetare lite extra. Bentley är en av de nya medarbetarna på Sveland Djurförsäkringars kontor - en miniatyrbullterrier på ett år.

Till vardags följer han med sin matte Emma, som arbetar som säljare på Sveland Djurförsäkringars huvudkontor i Hässleholm. Bentley kan bäst beskrivas som ett riktigt busfrö, men är även mycket tillgiven och lydig.

Hej, Bentley! Hur trivs du på ditt nya jobb?

- Jag trivs jättebra hittills! Det bästa är att jag får följa med min matte till jobbet och vara med henne hela dagarna. Jag har även fått många nya hundkompisar.

Vad har du för hobbys?

- Det bästa som finns är när jag får leka med bollar eller pinnar. Då är jag överlycklig!

Tränar eller tävlar du i något?

- Ibland ställer jag upp i olika hundutställningar vilket har gett resultat, just nu har jag utmärkelsen BIS-2 (Best in Show) i valpklassen.

Har du någon favoritplats?

- Även fast jag inte får så hoppar jag mer än gärna upp i mattes säng när hon inte är hemma. Där är det mjukt och mysigt och sova.

Om rasen

Miniatyrbullterriern härstammar från bulldogg och terrier. Det är en utpräglad sällskapshund som tycker om allt från fartfyllda aktiviteter som agility till viltspår och utställning. Rasen har ett stabilt psyke och är en sann livsnjutare. Rasen kännetecknas även som modig, envis och en stark hund med en spontan och framfusig karaktär.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.