Följ Sveland Djurförsäkringar

Bob - Oktober 2017

Blogginlägg   •   Okt 27, 2017 13:53 CEST

Månadens fyrfota medarbetare är Bob - en två år gammal golden retriever. Han följer till vardags med sin matte Linda till marknadsavdelningen på Sveland Djurförsäkringar.

Bob kan bäst beskrivas som en riktig solstråle som alltid är på glatt humör. Han är snäll mot alla han träffar och vill gärna att allt från en igelkott till ett får, ska bli hans bästa vän.

Hej, Bob! Vad älskar du med hösten?

- Det bästa som finns är att springa lös i skogen. Det är även roligt att tugga på alla höstlöv jag hittar eller leta upp pinnar att tugga på.

Vad gör du helst på jobbet?

- Då vill jag helst att så många som möjligt kommer och klappar mig. Så fort någon kommer in på mitt kontor skyndar jag mig fram för att säga hej och visa upp min fina gosedjursnalle.

Vad tycker du om?

- Jag älskar när jag får vara med överallt, det spelar ingen roll om det är för en promenad eller för att gå och lämna soppåsen i soptunnan. Jag tycker även det är roligt att bada, busa med husse och springa efter bollar i trädgården.

Är det något du gör i smyg när ingen ser?

- Då går jag på jakt och letar strumpor, jag är en riktig strumptjuv!

Om rasen

Golden retrievern är en samarbetsvillig, intelligent och vänlig hund. Det är en social hund som gärna vill spendera tid med sin familj. Golden retrievern härstammar från gränstrakterna mellan England och Skottland där den användes av jägarna för att apportera fågel och småvilt som fälldes under jakterna. God arbetsförmåga och stor apporteringslust gör golden retrievern till en ras som passar utmärkt till jakt, men passar även bra som brukshund eller sällskapshund i ett aktivt hem.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.