Följ Sveland Djurförsäkringar

Dejta - maj 2016

Blogginlägg   •   Maj 28, 2016 09:00 CEST

Månadens fyrfota medarbetare för maj är Dejta. Hon är en schäfer på snart 6 år och är alltid väldigt snäll och glad. Till vardags följer hon med sin matte Christine, som är produktspecialist, till jobbet på Sveland Djurförsäkringar.

Dejta tycker att lunchpromenaderna är det bästa med att följa med till jobbet. Annars är inte kontoret en hit. Där kan man nämligen inte göra lika roliga saker som där hemma, som till exempel att springa i vattenspridaren, leka med pipleksaker eller springa i skogen när husse kör mountainbike.

Dejta, tränar eller tävlar du i något?
- Jag har kört spår och lydnad ända sedan jag var en liten valp. Just nu håller jag och matte på med spår mest. Vi tävlar i högsta klassen i personspår och lydnad.

När är du som lyckligast?
- När jag får leka och när jag får ligga i soffan på fredagskvällarna och mysa med matte.

Vad skäller du på?
- Jag skäller nästan aldrig, förutom på de stora hararna som brukar vara utanför staketet vid vårt hus.

Om rasen
Hundrasen schäfer härstammar från Tyskland. Rasen passar både som tjänstehund inom många olika områden i samhället och är även en eftertraktad tävlings- och familjehund. Den är fysiskt stark och lättdresserad och har en stor mångsidighet. Samarbetsvillig, uppmärksam och självsäker är några av schäferns karaktäristiska egenskaper.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.