Följ Sveland Djurförsäkringar

Delphi - November 2017

Blogginlägg   •   Nov 30, 2017 11:07 CET

Månadens fyrfota medarbetare för november är blandrashunden Delphi. Hon är elva månader gammal och följer med Miranda till jobbet på Svelands kund- och skadeservice.

Delphi adopterades från Irland där hon växte upp under svåra förhållanden. Hon är en glad men väldigt skygg hund som tycker det mesta är läskigt. Men omkring hundar och katter är hon en helt annan hund - då är det bara bus och stoj som gäller!

Hej Delphi! Vad gillar du att göra på kontoret?

- På jobbet trivs jag som fisken i havet! Tyvärr finns det inte så mycket att göra mer än att ta det lugnt och sova. Men om jag skulle få bestämma skulle jag gå runt i korridorerna och hälsa på alla de andra hundarna.

Vad gör du när ingen ser?

Då tar jag chansen att tugga små hål på filtarna där hemma och stjäla saker som egentligen inte är mina. Jag tycker även det är kul att gräva ner ben och leksaker i soffan.

Vad tycker du om att göra?

- Jag älskar att sova, det är så mysigt och skönt! Annars är det bus som gäller, och då helst med andra hundar och katter. När jag är hemma vill jag alltid gå över till grannarna för mys, godis och vovvebus med grannhunden.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.