Följ Sveland Djurförsäkringar

Gucci - Juni 2017

Blogginlägg   •   Jun 30, 2017 12:00 CEST

Varje månad vill vi lyfta fram våra duktiga fyrfota medarbetare lite extra. Gucci är en av hundarna på Sveland Djurförsäkringars kontor och är en tre år gammal fransk bulldog. Till vardags följer hon med sin matte Emma som arbetar på säljavdelningen.

Gucci kan bäst beskrivas som en riktig solstråle som alltid är på glatt humör. Det bästa hon vet är att följa med matte till stallet och vara bland alla hästar.

Hej, Gucci! Vad är det bästa med sommaren?

- Det bästa som finns är att bada. Jag har till och med en egen flytväst som jag har när jag simmar.

Vad gör du helst på jobbet?

- Då lägger jag mig gärna och vilar, men jag vill gärna att alla lägger märke till mig och tar varje tillfälle jag kan få till att bli klappad. På tåget till och från jobbet stirrar jag ut andra tågresenärer tills dem klappar mig… Då blir jag nöjd!

Vad tycker du om att göra?

- Jag älskar när jag får följa med familjen på deras olika aktiviteter. På nätterna sover jag gärna bredvid dem, bästa platsen är definitivt under täcket.

Om rasen

Fransk bulldog härstammar från Paris efter att entusiastiska uppfödare utförde avel på olika korsningar. Hundrasen blev så småningom populär hos societeten och i konstnärliga kretsar på grund av dess karaktär och utseende. Den franska bulldogen är en trevlig, aktiv och humoristisk sällskapshund som ofta utvecklar stora personligheter. Ska man införskaffa sig en trubbnosig hund är det viktigt att tänka på att näsborrarna inte ska vara trånga så att de påverkar andningsförmågan eller dess förmåga att temperaturreglera.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.