Följ Sveland Djurförsäkringar

Harry - Mars 2017

Blogginlägg   •   Mar 31, 2017 13:12 CEST

Månadens fyrfota medarbetare är Harry - en 2,5 år gammal dvärgschnauzer. Han kan bäst beskrivas som en envis liten gubbe och följer till vardags med sin matte Sanna till jobbet på marknadsavdelningen på Sveland Djurförsäkringar.

Hej Harry, vad gillar du att göra på kontoret? 

- Det roligaste är att leka med hundkompisarna. Annars ligger jag mest och sover medan matte jobbar. Jag har varit med på kontoret ända sedan jag var en liten valp.

Vad gillar du att göra på fritiden?

- Jag älskar när jag får springa fritt i skogen och apportera efter pinnar.

Tränar du i något? 

- Jag tränar i rallylydnad och agility. Jag tycker det är väldigt roligt, speciellt när jag håller på med agility, då är jag taggad till 100 procent.

Vad gör du när ingen ser?

- Då går jag på jakt och letar strumpor i lägenheten, jag är en riktig strumptjuv!

Vad är inte lika roligt?

- Bada och klippa klorna är inte så kul, men annars är jag alltid med på noterna.

Fakta om dvärgschnauzern
Dvärgschnauzern är en sällskaplig, vaksam och uthållig hund. Rasen är ursprungligen från Tyskland där den var råttfångare och gårdshund. Den har en utpräglad vaktinstinkt och kräver därför en konsekvent fostran. Rasen är följsam, robust och hänger glatt med på olika aktiviteter. Dvärgschnauzern passar därför i många olika typer av familjer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.