Följ Sveland Djurförsäkringar

Jackie - december 2016

Blogginlägg   •   Dec 29, 2016 08:00 CET

Månadens fyrfota medarbetare för december är Jackie. Hon är en berner sennenhund som fyller tio år i juni. Hennes matte är Kerstin, som jobbar som VD-sekreterare på Sveland Djurförsäkringar. Jackie är en snäll och ödmjuk hund som älskar sin matte mer än allt annat.

Jackie kom till Kerstins familj när hon var sex år gammal och från dag ett har hon varit väldigt fäst vid sin matte. Jackie följer varje steg som matte tar och lämnar aldrig hennes sida, vilket har skapat en del frustration för övriga familjemedlemmar… även fast de såklart älskar Jackie lika mycket.

Vad gillar du att göra på kontoret?

- Jag tycker det är roligt att träffa alla hundkompisar på jobbet varje dag. Men ofta räcker det med en kort hälsning och sen lägger jag mig gärna vid dörröppningen och spanar.

Vad önskar du dig i julklapp?

- Mest av allt önskar jag att det ligger något gott att smaska på under julgranen. Det hade även varit roligt om det blir snö till julafton. När snön faller till marken blir jag som ung på nytt.

Vad gör du när ingen ser?

- När jag är ensam hemma hoppar jag upp och lägger mig i familjens sängar även fast jag inte får. Där ligger jag tills jag hör att bilen kör upp på uppfarten eller att nycklarna vrids om i låset, då skyndar jag mig för att snabbt hoppa ner igen.

Om rasen

Berner sennenhund är en gårdshund som härstammar från Schweiz. Bernen sennen är en självsäker, uppmärksam och trevlig familjehund som bäst kommer till sin rätt när den får arbeta. Det är en storvuxen ras som kräver mycket utrymme och motion som vuxen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.