Följ Sveland Djurförsäkringar

Leffe - september 2016

Blogginlägg   •   Sep 30, 2016 11:00 CEST

Månadens fyrfota medarbetare för september är schäfervalpen Leffe. Han är fyra månader gammal och följer med produktspecialisten Christine till jobbet på Sveland Djurförsäkringar.

På kontoret vill matte helst att Leffe ska ta det lugnt och sova. Men Leffe håller inte riktigt med om den saken. På kontoret kan man ju hitta på många saker som är mycket roligare - allt från att leka, tugga på saker och busa med hundkompisen Gulli!

Hej Leffe! Har du någon favoritmat?

- Jag älskar all mat! Till och med grästuvor, kastanjer och skor går hem!

Vad tycker du om att göra?

- Jag gillar att leka med mina hundkompisar, springa snabbt och träna med husse. Just nu tränar jag och husse exempelvis på inkallning. På kvällen lägger jag mig gärna raklång i soffan och myser. Soffan är den bästa platsen att slappa på tycker jag!

Vad skäller du på?

- Om någon hund skäller på mig så kan jag bli lite skraj och då skäller jag tillbaka.

Vad gör du när ingen ser?

- Då tar jag chansen att tugga och stjäla saker som jag egentligen inte får röra.

Om rasen

Den tyska schäfern härstammar från medeltidens tyska fårvallare. Några av schäferns egenskaper är självsäker, nervfast, samarbetsvillig och mentalt välbalanserad. Rasen är en populär tävlingshund och familjehund. Den är också väl lämpad som tjänstehund inom en rad områden i vårt moderna samhälle.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.