Följ Sveland Djurförsäkringar

Ouzo - februari 2016

Blogginlägg   •   Feb 28, 2016 09:00 CET

Ouzo är månadens medarbetare för februari. Ouzo är en sex år gammal rottweiler. Han kan bäst beskrivas som en lugn och mysig hund som älskar att springa lös i skogen. Han gillar att följa med till kontoret på Sveland Djurförsäkringar, där matte jobbar på säljavdelningen.

Ouzo, vad tycker du är roligt att göra?
- Jag älskar att ligga på stenplattorna utanför huset där jag har bra utsikt och kan titta ut över vägen och allt annat spännande som händer. På trädgården har jag ett motorcykeldäck som är det bästa jag vet. Däcket har jag haft ända sedan jag var liten valp och då låg jag inne i det. Nu leker jag med det istället genom att slänga det runt halsen så det åker fram och tillbaka och puttar på det så att det rullar iväg.

Vad gör du helst på kontoret?

- Jag ligger helst och sover och ibland kommer jag fram till matte och vill bli kelad. På jobbet gillar jag även att busa med min bästa hundkompis Lemmy.

Om rasen

Rasen rottweiler härstammar från Tyskland. Rasen är främst en brukshund men är också populär som en aktiv sällskapshund och försvarsmaktshund. Det är en vänlig, tillgiven och lydig ras som har ett mycket självsäkert uppträdande.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.