Följ Sveland Djurförsäkringar

Shila - april 2016

Blogginlägg   •   Apr 28, 2016 09:00 CEST

Månadens fyrfota medarbetare för april är Shila – en fem år gammal blandrashund. Shila är som lyckligast när hon får busa och leka med pinnar i skogen.

Shila är en blandras mellan border collie, schäfer och amstaff. Hon följer med sin matte Caroline, som jobbar på Svelands säljavdelning, till kontoret på Sveland Djurförsäkringar varje dag.

När Shila är på jobbet tar hon det lugnt och vilar, men när hon kommer hem är det full rulle. Hemma hos Shila är husse hennes favorit. Hon älskar att vara med sin husse och har alltid full koll på vart han är. Om han inte är hemma, sitter hon och väntar på honom i hallen ända tills han kommer hem.

Shila, vilken är din favoritplats?
- Jag tycker om att vara utomhus, helst i skogen. Det roligaste jag vet är att vara i skogen med husse och kasta pinnar.

Vad tycker du mindre om?
- Jag gillar inte att bli duschad och klippa klorna.

Tränar eller tävlar du i något?
- Jag gick ett par kurser när jag var valp men ingenting nu. Jag kan flera tricks, ett av dem är att hoppa upp på husses axel.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.