Följ Sveland Djurförsäkringar

Stella - December 2017

Blogginlägg   •   Dec 22, 2017 11:15 CET

Månadens fyrfota medarbetare för december är Stella. Hon är en labradoodle som fyller tre år i februari. Hennes matte är Ulrika Tågerup, som jobbar som regionansvarig på Sveland Djurförsäkringar. Stella är en snäll, energisk och glad hund som älskar att bada mer än allt annat.

Stella är utbildad terapihund och älskar att träffa nya människor. Hon är inte rädd för något och tycker det bästa som finns är att bada och hon simmar mer än gärna under vattnet.

Hej Stella! Hur ska du fira jul?

- Jag ska fira jul hemma i år tillsammans med familj och några gäster.

Vad önskar du dig i julklapp?

- Jag har redan öppnat en av mina julklappar i smyg som låg under granen… Det var en jättefin leksakstomte som jag inte hann leka med så mycket innan matte tog den ifrån mig. Och nu ligger den inslagen i julpapper under granen igen. Typiskt!

Vad tycker du är roligt att göra?

- Jag älskar att leka med mina hundkompisar. Framför allt bästa hundkompisen Sheldon.

Vad gör du när ingen ser?

- Då sticker jag iväg och jagar möss. När jag hittat en mus, tar jag gärna in den i huset och visar upp min fångst. Det tycker resten av mina familjemedlemmar mindre om...

Om rasen

Labradoodle är en blandning mellan labrador och pudel. Labradoodeln avlades fram på 80-talet för att få fram ledarhundar till synskadade personer med pälsallergi. Labradoodeln används fortfarande världen över som ledarhund, sällskapshund och terapihund. Det är en lättlärd, social och en härlig familjemedlem som trivs bland barn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.