Följ Sveland Djurförsäkringar

Lärarförsäkringar säljer Svelands djurförsäkringar

Nyhet   •   Jan 19, 2018 15:10 CET

Förmånliga djurförsäkringar från Sveland för Lärarförsäkringars kunder.

Från årsskiftet erbjuder Lärarförsäkringar sina kunder försäkringar för hund, katt och smådjur genom ett samarbete med Sveland Djurförsäkringar.

- Sedan vi gick ut med nyheten att vi kommer att börja med djurförsäkring så har intresset från kunderna varit stort, säger Marika Granström, vd på Lärarförsäkringar.

Hund- och kattförsäkringarna erbjuds i tre olika storlekar; Bas, Mellan och Stor. Smådjursförsäkringen finns i en variant anpassad för de minsta djuren. Samtliga Lärarförsäkringars djurförsäkringar gäller utan karenstid.

- Vi upplever att kunderna uppskattar enkelheten i produkterna, att de tycker att premien är förmånlig och villkoren starka. Många uppskattar till exempel att hundförsäkringen gäller likadant för blandrashundar som för renrasiga hundar, att kattförsäkringen även omfattar tandsjukdomar och att den digitala veterinärkliniken FirstVet ingår, säger Marika Granström.

Lärarförsäkringar har tagit fram de nya djurprodukterna tillsammans med Sveland Djurförsäkringar.

- Vi är stolta över att ha fått förtroendet att försäkra lärarnas fyrbenta vänner och det är väldigt roligt att intresset redan är stort bland Lärarförsäkringars kunder, säger Anette Henriksson, vd på Sveland Djurförsäkringar.

Om Sveland Djurförsäkringar
Sveland Djurförsäkringar Ömsesidigt bildades 1911 och har alltsedan dess erbjudit ett brett sortiment av djurförsäkringar till den svenska marknaden. Idag försäkras, förutom hundar och katter, även smådjur och hästar. Läs mer på www.sveland.se.

Om Lärarförsäkringar
Svenska Lärarförsäkringar AB ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund och är en del av förbundens medlemsservice. Lärarförsäkringars uppgift är att erbjuda medlemmarna förmånliga medlemsförsäkringar samt rådgivning inom sparande och pension. Läs mer på www.lararforsakringar.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.