Följ Sveland Djurförsäkringar

Sveland Djurförsäkringar ställer om till digital post

Nyhet   •   Apr 11, 2017 07:30 CEST

Från och med maj 2017 kommer de kunder som är anslutna till Kivra få sina försäkringspapper digitalt.

Sveland Djurförsäkringar ansluter sig till Kivra för att erbjuda kunder möjligheten att få post såsom fakturor och försäkringsbrev digitalt, istället för hem i brevlådan.

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Över en miljon personer i Sverige använder Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post fortsätter att växa snabbt.

Tack vare den lösning som IDATA, en samarbetspartner till såväl Kivra som Sveland Djurförsäkringar, har utvecklat så kan Sveland Djurförsäkringar på ett enkelt sätt erbjuda alla kunder möjligheten att ta emot och hantera post såsom fakturor, försäkringsbrev och autogirokopior digitalt.

- Vi har en målsättning att bli mer digitala och kommunicera med våra kunder i de kanaler de själva valt. Det gör Kivra till en perfekt match för oss, dels för att en stor del av våra kunder redan använder Kivra men även för att tillväxttakten är väldigt snabb, säger Anette Henriksson, VD Sveland Djurförsäkringar.

- Vi är glada över att kunna hjälpa en av våra kunder på försäkringssidan att komma igång med ytterligare en kanal för kommunikation. Vi producerar Svelands brevutskick, fakturor och försäkringsbrev och nu lägger vi till möjligheten för Svelands kunder att kunna välja att få sin post i Kivra säger Martin Genhede, VD IDATA.

- Vi är väldigt glada över att Sveland Djurförsäkringar har valt Kivra. För mig ligger djur, natur och miljömässig hållbarhet varmt om hjärtat så det känns härligt att dessa nu kommer mötas i Svelands framtida kunddialog, säger Stefan Krook, VD Kivra.

För mer information, kontakta gärna:

Stefan Krook, VD Kivra, stefan.krook@kivra.com, 070-111 12 13
Anette Henriksson, VD Sveland Djurförsäkringar, anette.henriksson@sveland.se, 073-033 34 80
Martin Genhede, VD IDATA, mg@idata.se, 037-034 61 09

Om Sveland Djurförsäkringar
Sveland Djurförsäkringar bildades 1911 och har alltsedan dess erbjudit ett brett sortiment av djurförsäkringar till den svenska marknaden. Idag försäkras, förutom hundar och katter, även smådjur, hästar och lantbruksdjur. Läs mer på www.sveland.se

Om IDATA
IDATA har levererat utdatatjänster i Sverige sedan mitten av 1980-talet. Våra kunder är kommuner, landsting och bolag inom energi, bostad och försäkring. Huvudsakligen hanterar vi produktion och distribution av fakturor, betalningspåminnelser, avtal, informationsbrev och dylikt. IDATA var tidigt ute med att erbjuda digitala alternativ vid sidan av de traditionella utskrivna och kuverterade brevutskicken och distribuerar idag dokument digitalt åt ca 70% av våra kunder. Läs mer på www.idata.se

Om Kivra
Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Över en miljon personer i Sverige använder redan Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer nu snabbt. Namnet Kivra är ett anagram på arkiv (kastar du om bokstäverna i Kivra kan du bilda ordet arkiv), i takt med att fler avsändare ansluter sig kommer du automatiskt att kunna ta emot, hantera och arkivera mer och mer av din post i Kivra.

Kivra ägs av 41an Invest (Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal. Läs mer på www.kivra.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.