Följ Sveland Djurförsäkringar

Anette Henriksson lämnar Sveland Djurförsäkringar

Pressmeddelande   •   Sep 18, 2018 14:05 CEST

Anette Henriksson lämnar sitt uppdrag som vd för Sveland Djurförsäkringar. Beslutet att lämna har skett i samförstånd med styrelsen för Sveland Djurförsäkringar och Anette lämnar uppdraget omgående.

- Anette Henriksson har varit en omtyckt vd för Sveland Djurförsäkringar i åtta år och vi har varit mycket nöjda med arbetet hon har utfört. Styrelsen och Anette har däremot olika syn på hur framtiden ska se ut för Sveland och därför väljer vi att gå skilda vägar. Beslutet har skett i samförstånd och vi önskar Anette lycka till i framtiden, säger Mats Nilsson, styrelseordförande.

Nu startar en rekryteringsprocess med att finna en ny vd och under tiden som rekryteringen pågår, går Linda Kreutz, vice vd, in som tillförordnad vd. 

För ytterligare information, kontakta:

Mats Nilsson, styrelseordförande Sveland Djurförsäkringar
0705-98 46 99, mats.nilsson@gripen.se 

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Bifogade filer

Word-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.