Följ Sveland Djurförsäkringar

Hundar promenerar för välgörenhet

Pressmeddelande   •   Aug 17, 2018 11:20 CEST

På Hundens dag, söndagen den 26 augusti, promenerar hundar från hela Göteborgsregionen tillsammans med sina ägare för våldsutsattas husdjur i Göteborg Charity Dog Walk i Slottsskogen. Bakom evenemanget står organisationen VOOV – Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta och Sveland Djurförsäkringar. Organisationen VOOV arbetar med att ta hand om våldsutsattas husdjur i tillfälliga jourhem när djurägaren själv måste befinna sig i skyddat boende. I samband med evenemanget Göteborg Charity Dog Walk arrangeras en insamling som går oavkortad till VOOV.

- Vi har haft ett samarbete med organisationen VOOV under det senaste året och vi har berörts djupt av organisationens arbete med att hjälpa både våldsutsatta och deras husdjur ur en farlig situation. Vi är glada över att kunna stötta VOOV i deras arbete, säger Anette Henriksson, vd på Sveland Djurförsäkringar.

Göteborg Charity Dog Walk kommer äga rum vid Stora Dammen i Slottsskogen den 26 augusti kl 13.00-16.00 och förutom den gemensamma hundpromenaden kl 14.30 har besökarna möjlighet att få veterinärrådgivning, kloklippning, ansiktsmålning, fika och försäkringsrådgivning under eftermiddagen.

Läs gärna mer på evenemangssidan på Sveland Djurförsäkringars Facebooksida https://www.facebook.com/events/581749672227235/

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Om VOOV
VOOV bildades som en ideell förening av veterinärer och veterinärstudenter i Uppsala. Sedan september 2014 är VOOV ett riksförbund med sju anslutna lokalföreningar runt om i landet. VOOV samarbetar med polis, socialtjänst, länsstyrelser och föreningar/organisationer som möter våldsutsatta personer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.