Följ Sveland Djurförsäkringar

Hundens hälsodag i Göteborg!

Pressmeddelande   •   Maj 15, 2018 08:00 CEST

Lördagen den 26 maj samlas hundar och deras ägare från hela Göteborgsregionen i Slottsskogen för att delta i en fullspäckad eftermiddag med hälsoaktiviteter för hundar. Bakom arrangemanget står Sveland Djurförsäkringar.

På plats finns hundpsykolog, veterinär, kiropraktor och fysioterapeut för rådgivning. Dessutom finns det möjlighet att få sin hunds klor klippta och vinna fina priser i vår tipspromenad. Sveland Djurförsäkringar bjuder på fika och givetvis kan hundägaren passa på att ställa frågor om djurförsäkringar och mingla med andra hundägare!

- Det ska bli roligt att samla kunder och hundägare till den här fullspäckade hälsodagen! Vi brinner för djur och vill öka våra kunders kunskap kring djurs hälsa och välmående, berättar Anette Henriksson, VD på Sveland Djurförsäkringar.

Rådgivningarna är gratis för Svelands kunder, medan icke-kunder får ta del av en rådgivning genom att skänka 50 kronor till Svelands Stiftelse.

- Då vi är ett kundägt bolag vill vi göra något extra för våra kunder och därför bjuder vi våra kunder på alla rådgivningar. De pengar som samlas in går oavkortat till Svelands Stiftelse som främjar vetenskaplig forskning och utveckling som har betydelse för djurs hälsa ur såväl ett etiskt som medicinskt perspektiv, fortsätter Anette.

Information om evenemanget: 

När: Lördagen den 26 maj kl 14-17. De 100 första får en goodiebag! 

Plats: Stora Dammen i Slottsskogen, Göteborg

Aktiviteter: Sveland Djurförsäkringar är på plats med veterinärrådgivning, kloklippning, samtal med hundpsykolog, fysioterapeut och djurkiropraktor till förmån för Svelands Stiftelse. Tipspromenad för både vuxna och barn.

Anmäl dig gärna på www.sveland.se/hundenshalsodag.

Besök gärna vår eventsida på Facebookför de senaste nyheterna, bilder och information om antalet anmälda.

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.