Följ Sveland Djurförsäkringar

​Säsongspremiär för Sveland Cup i Mora!

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2019 11:31 CEST

I helgen är det äntligen dags för säsongspremiären för Sveriges roligaste cup; Sveland Cup. En tävling för ponnyryttare i hoppning på regional nivå. Mora är först ut av fem zoner och 47 ryttare kommer till start.

Två kval och eventuellt en spännande final väntar de 47 ryttare som anmält sig till Sveland Cup som avgörs hos Mora Ridklubb i helgen. Från finalen i Mora går de bästa vidare till en riksfinal på Sundbyholm dit det kommer ryttare från hela Sverige. Där tävlar ryttarna om en träningshelg hos Sylve Söderstrand, före detta förbundskapten i hoppning.

Kontaktperson för press är Therese Wikström som har telefonnummer 0768-408216.

Startlistor finns på Equipe

Varmt välkomna!

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.