Följ Sveland Djurförsäkringar

​​​Sveland Djurförsäkringar har tecknat avtal med Gjensidige

Pressmeddelande   •   Jan 23, 2017 16:30 CET

Sveland Djurförsäkringar har ingått ett samarbetsavtal med det norska försäkringsbolaget Gjensidige Försäkring. Avtalet möjliggör att de tillsammans kan erbjuda samlade försäkringar till deras lantbrukskunder.

Från och med 1 mars 2017 tar Gjensidige Försäkring över förnyelserätten för Sveland Djurförsäkringars lantbruksdjursförsäkringar. Sveland Djurförsäkringar kommer fortsättningsvis att erbjuda specialistkompetens avseende djurförsäkringarna inklusive kundservice och skadereglering.

– Genom samarbetsavtalet med Gjensidige kan vi erbjuda våra kunder ett samlat försäkringsskydd för deras försäkringar. Gjensidiges storlek gör det också möjligt att erbjuda ett ännu bättre försäkringsskydd för de som behöver. Gjensidige har även ett stort kundengagemang och värderingar som motsvarar våra och vi är därför väldigt glada att få arbeta tillsammans med dem, säger Anette Henriksson, VD på Sveland Djurförsäkringar.

Gjensidige är en av Nordens största aktörer inom sakförsäkringar. De erbjuder bland annat heltäckande lantbruksförsäkringar. Under de senaste åren har de etablerat sig väl i Sverige och växer sig starka genom att långsiktigt verka för att tillhandahålla bra produkter, hög service och konkurrenskraftiga priser.

- Samarbetet med Sveland Djurförsäkringar är viktigt för oss eftersom det kompletterar vårt utbud. Vår ambition är att växa på den svenska marknaden och möjligheten att på detta sätt etablera våra lantbruksdjursförsäkringar i Sverige är vi mycket glada över. Sveland har arbetat med djurförsäkringar sedan tidigt 1900-tal och har den specialistkunskap inom djurförsäkringar som krävs, säger Eva Wallentinsson, lantbrukschef Sverige på Gjensidige Försäkringar.

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar Ömsesidigt bildades 1911 och har alltsedan dess erbjudit ett brett sortiment av 
djurförsäkringar till den svenska marknaden. Idag försäkras, förutom hundar och katter, även smådjur, 
hästar och lantbruksdjur. Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.