Följ Sveland Djurförsäkringar

Sveland Djurförsäkringar sluter avtal med PRO

Pressmeddelande   •   Okt 28, 2013 10:08 CET

Ett avtal har slutits mellan Sveland Djurförsäkringar och Pensionärernas Riksorganisation, PRO, om att förmedla husdjursförsäkringar till deras närmare 400 000 medlemmar. Försäkringarna är speciellt anpassade och utvalda efter medlemmarnas önskemål. Förutom förmånliga rabatter och extra förmåner finns möjlighet att kostnadsfritt delbetala både premie och självrisk.

Husdjursförsäkringar blir allt viktigare i en tid med väsentligt ökande veterinärkostnader. Idag är de flesta hundar försäkrade, men fortfarande är ett stort antal katter oförsäkrade. PROs medlemmar är en viktig målgrupp för Sveland Djurförsäkringar och genom avtalet kan vi erbjuda prisvärda husdjursförsäkringar, med extra hög tillgänglighet när det gäller såväl råd kring djurens hälsa och försäkring som när det gäller skadereglering och på bästa sätt försöka göra villkoren tydliga.

- Vi är glada för att vi kan fortsätta erbjuda starka medlemsförsäkringar och det är extra roligt att kunna erbjuda många av våra medlemmar med sällskapsdjur, vår nya PRO Husdjursförsäkring, säger PRO:s ordförande Curt Persson.

-  Vi är stolta över att ha fått PROs förtroende att tillhandahålla PRO Husdjursförsäkring. Genom att försäkra sitt djur, behöver man inte värdera huruvida man har råd med veterinärvård när djuret är sjukt eller har råkar ut för en olycka. Med våra försäkringar får försäkringstagaren ett fullgott skydd, säger Anette Henriksson, VD för Sveland Djurförsäkringar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anette Henriksson, vd Sveland Djurförsäkringar, 0730-33 34 80, anette.henriksson@sveland.se

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar Ömsesidigt bildades 1911 och har alltsedan dess erbjudit ett brett sortiment av 
djurförsäkringar till den svenska marknaden. Idag försäkras, förutom hundar och katter, även smådjur, 
hästar och lantbruksdjur. Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.