Följ Sveland Djurförsäkringar

Sveland höjer ersättningsnivån på flockförsäkringen

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2017 11:00 CEST

Sveland Djurförsäkringar erbjuder nu högre ersättningsnivåer i sina flockförsäkringar. Veterinärvårdsersättningen i Sveland Flock höjs till 80 000 och 100 000 kr beroende på antalet hundar i flocken. Detta för att tillmötesgå hunduppfödarnas behov av högre ersättningsnivå på försäkringsskyddet.

Trenden med allt mer avancerad veterinärvård har resulterat i att Sveland Djurförsäkringar nu ökar ersättningen i Sveland Flock med 80 000 kronor för uppfödare med 6-19 hundar. De kunder som har över 20 hundar kommer få 100 000 kronor som ersättningsnivå.

- Vi för en konstant dialog med våra kunder för att utveckla våra försäkringar mot att vara marknadens bästa. Våra större hunduppfödare har efterfrågat ett högre ersättningsbelopp för att veterinärvården ska räcka till om flera hundar har otur och råkar ut för skador eller sjukdomar under samma år. Vi är glada att vi nu kan besvara våra kunders önskemål och ge dem ett tryggt och bra skydd om olyckan är framme, säger Anette Henriksson, VD på Sveland Djurförsäkringar.

Genom denna förändring kan nu även mindre kennlar teckna uppfödarförsäkringen Sveland Flock. Istället för att behöva ha minst tio hundar så behöver man nu enbart ha sex hundar eller fler.

- Genom att man nu kan teckna flockförsäkring från sex hundar, bidrar det även till att mindre kennelverksamheter får möjlighet till att teckna ett kollektivt veterinärvårdsskydd som både är prisvärt och ger ett bra skydd för hela flocken, förklarar Christine Ehrlander, produktspecialist på Sveland Djurförsäkringar.

Kort om försäkringen:

Sveland Flock

  • 80 000 kr i veterinärvård vid 6–19 hundar
  • 100 000 kr i veterinärvård vid 20 eller fler hundar
  • För att få teckna Sveland Flock ska kennelverksamheten vara registrerad, godkänt och aktiv med minst en valpkull per år
  • 3 000 kr i fast självrisk per hund och 25 % i rörlig självrisk
  • Valpkullsförsäkring ingår
  • Möjlighet att teckna individuell liv- och användbarhetsförsäkring
  • Samma veterinärvård livet ut

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar Ömsesidigt bildades 1911 och har alltsedan dess erbjudit ett brett sortiment av 
djurförsäkringar till den svenska marknaden. Idag försäkras, förutom hundar och katter, även smådjur, 
hästar och lantbruksdjur. Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.