Följ Sveland Djurförsäkringar

Sveland inleder samarbete med Varsam Försäkring

Pressmeddelande   •   Sep 09, 2019 15:00 CEST

Sveland Djurförsäkringar inleder nu ett samarbete med Varsam Försäkring. Samarbetet innebär att Varsam kommer att erbjuda Svelands försäkringar till sina kunder. De kommer därmed att bredda sitt utbud med försäkringar för hund, katt och smådjur.

Varsam är en försäkringsaktör som erbjuder ett brett utbud av konsumentförsäkringar till svenska hushåll. Från och med 9 september 2019 kommer de även att erbjuda djurförsäkringar som kan anpassas efter kundens individuella behov. Varsam Försäkring har sitt kundcenter i Piteå.

-Vi ser fram emot samarbetet med Varsam och är stolta över förtroendet. För oss innebär det bland annat att i större utsträckning kunna erbjuda försäkringsskydd till djurägare i norra Sverige, säger Pål Alfvegren, vd på Sveland Djurförsäkringar.

När Varsam bestämde sig för att utöka med djurförsäkringar föll valet av samarbetspartner på Sveland Djurförsäkringar.

-Vi valde Sveland av flera orsaker. Dels för deras långa och unika erfarenhet inom djurförsäkring, med specialistkompetens inom samtliga djurområden. De erbjudanden som vi tillsammans arbetat fram är också riktigt starka. Svelands stora engagemang för djurens välmående hade såklart också betydelse för vårt val. Sammantaget blev det ett enkelt beslut, säger Roger Holmgren, vd på Varsam Försäkring.

Pål Alfvegren ser positivt på att Sveland Djurförsäkringar och Varsam har ett gemensamt engagemang kring att arbeta skadeförebyggande.

-För oss är det viktigt att vi med vår djurexpertis kan hjälpa kunderna att förebygga skador. Det hjälper både djuren och håller kostnaderna för försäkringarna nere. Därför känns det extra bra att samarbeta med Varsam som delar våra värderingar.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sofia Bergström, presskontakt på Sveland Djurförsäkringar, 072-500 24 74, sofia.bergstrom@sveland.se

Om Sveland Djurförsäkringar
Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Hos oss kan du försäkra hund, häst, katt och smådjur. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa.

Om Varsam Försäkring
Varsam Försäkring erbjuder konkurrenskraftiga försäkringslösningar till de mest varsamma försäkringstagarna på marknaden, de som tar ett större ansvar än genomsnittet när det gäller att förebygga skador. Varsamma kunder premieras via lojalitetsprogammet Varsam Reward. Den personliga kontakten mellan rådgivare och kund är alltid i fokus. Hos Varsam Försäkring får du alltid personlig service av riktiga, mänskliga rådgivare d.v.s. inga självbetjäningstjänster eller robotar.

Om Sveland

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt och renodlat djurförsäkringsbolag som grundades 1911. Vi utgör en gemenskap av hängivna djurägare i form av både medarbetare och försäkringstagare. Tillsammans hjälper vi varandra och bidrar till djurs hälsa. Vi hittar alltid rätt försäkring för hunden, katten, hästen och smådjuret.

Läs mer om Sveland Djurförsäkringar på www.sveland.se eller följ oss på Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.